Introductie

Weet jij de juiste balans te vinden tussen kredietrisico’s en commerciële belangen? Ben je positief kritisch en ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Voor een internationale organisatie in De Kwakel is House of Finance Recruitment op zoek naar een Credit Controller.


Na verschillende overnames is deze organisatie één van de grootste organisaties binnen de branche in Nederland met een omzet van meer dan €750mio en 1600 werkende mensen, maar ondanks de omvang voel en merk je nog steeds de familiaire en informele invloeden. De mens staat centraal in deze organisatie en je komt in een warm bad terecht. Iedere 14 dagen ontvang je thuis een grote bos bloemen van deze werkgever, hoe gaaf en leuk is dat!

Je komt in een leuk en informeel team van 5 Credit Controllers te werken, waarin je alle vrijheid krijgt in het beheer van je eigen portefeuille. De nadruk ligt echt op het beheer en risk management. Je hebt idealiter ervaring met kredietverzekering. Je kunt een polis lezen en weet op basis hiervan of er wel of onvoldoende dekking wordt gegeven. Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Een 3e taal (Frans, Arabisch of Italiaans) is een enorme pré. Je bent communicatief sterk en komt graag (telefonisch) in contact met de klant. Je bouwt makkelijke relaties op met je klanten. Je schakelt zelf met externe partijen (incassobureau en kredietverzekeraar) over de situaties van de klant. Je bent bereid om te reizen en om bij de klant ter plaatse (in het buitenland) een situatie op te lossen.


Functie-eisen

Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal 3-5 5 jaar relevante werkervaring;
Je bent servicegericht en in staat om een goede relatie met de klant op te bouwen;
Je bent een uitstekende gesprekspartner voor de interne en externe organisatie;
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van aanpakken;
Je bent bekend met Risk Management en je wil je daarin heel graag verder ontwikkelen.
Je werkt prima zelfstandig en houdt daarbij altijd aandacht voor het teambelang;
Je hebt goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, beheersing van de Franse taal is een enorm pré;


Aanbod

Naast het leuke team, de menselijke en ondersteunende manager, alle vrijheid voor ontwikkeling en persoonlijke groei, wordt er een salaris geboden van €3.200,= tot €4.200,= bruto per maand o.b.v. kennis en ervaring,  25 vakantiedagen en 1 dag thuiswerken.

Sollicitatie

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature, bel ons dan op tel.nr 06-34503085. Wij helpen je graag op weg!