Onze diensten

Werving & Selectie

House of Finance Recruitment helpt u zoeken naar de kandidaat van de toekomst. Een kandidaat die past in de groei en een blauwdruk is van de ambitie en strategie van de organisatie. De perfecte kandidaat, de juiste match.

Hoe wij dit doen? Door in een persoonlijk gesprek op locatie van de opdrachtgever uitgebreid te inventariseren waar de wens en de behoefte ligt. En waarom op locatie van de opdrachtgever? Wij willen heel graag weten in welke cultuur de kandidaat komt te werken, hoe zijn of haar toekomstige werkplek er uit ziet en hoe de algehele sfeer binnen de organisatie is.

In het wervingstraject voeren wij als het even kan face-to-face een persoonlijk gesprek met de kandidaat, matchen wij op basis van competenties, drijfveren en persoonlijkheid, screenen wij de kandidaat en begeleiden wij de kandidaat in de procedure.
En als de kandidaat geplaatst is? Dan volgt onze nazorg. Wij blijven in contact over de tevredenheid van zowel kandidaat als opdrachtgever. 

Interim & detachering

Is er een capaciteitsvraagstuk door een op handen zijnde project, reorganisatie het opvangen van piekbelastingen, vervanging tijdens langdurige ziekte of zwangerschap?

House of Finance Recruitment heeft een uitgebreid netwerk van kandidaten en interim finance en creditmanagement professionals. 

Met een goede inventarisatie zijn wij in staat om binnen 24-48 uur een interim professional voor te stellen.

Onze vakgebieden

Finance

House of Finance Recruitment bemiddelt in diverse finance functies voor nationale- en internationale organisaties.  Operationele finance professionals met ervaring tot financials met specifieke kennis of leidinggevende ervaring.

Onderstaand een greep uit de finance profielen waarin wij bemiddelen.

Financieel (administratief) medewerker

Administrateur

Medewerker Crediteurenadministratie

General Ledger Accountant

Assistent Controller

Business Controller

Financial Controller

Hoofd Financiële Administratie

Finance Manager

Creditmanagement

Met meer dan 13 jaar ervaring in het recruiten en detacheren van creditmanagement professionals is House of Finance Recruitment absoluut een specialist te noemen.

 Juist deze specifieke marktkennis maakt dat wij heel goed weten waar organisaties naar op zoek zijn. Van operationeel en uitvoerend, tot leidinggevend en strategisch niveau. 

Onderstaand de creditmanagement profielen waarin wij bemiddelen.

Incassomedewerker

Debiteurenbeheerder

Credit Controller

Credit Analyst

Teamleider Debiteuren

Credit Manager

Manager Credit & Collections

Credit Risk Manager

Bekijk alle vacatures