Onze dienstverlening

Finance

House of Finance Recruitment bemiddelt in diverse finance functies voor nationale- en internationale organisaties. Wij richten ons daarbij voornamelijk op profielen met MBO of HBO niveau. Operationele finance professionals met ervaring tot financials met specifieke kennis of leidinggevende ervaring.

Financieel (administratief) medewerker

Administratief medewerker

Medewerker Crediteurenadministratie

General Ledger Accountant

Assistent Controller

Business Controller

Financial Controller

Hoofd Financiële Administratie

Finance Manager

Creditmanagement

Echte persoonlijke aanpak

Verbinding

Samenwerking op lange termijn

Openheid en eerlijkheid

Focus op kwaliteit

Met meer dan 17 jaar ervaring in creditmanagement is House of Finance Recruitment absoluut een specialist te noemen.

De kennis en ervaring van dit vakgebied gebruikt House of Finance Recruitment om de opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling en verandering van het creditmanagementproces en de organisatie. Met de persoonlijke aanpak van House of Finance Recruitment denken wij mee met de klant, luisteren wij waar de behoefte op korte maar ook op lange termijn ligt, stellen wij samen een plan van aanpak op en managen wij de verwachtingen van de opdrachtgever. Dit is voor House of Finance Recruitment samenwerking in optima forma en hierdoor maken wij het verschil!

De profielen waarin House of Finance Recruitment bemiddelt in creditmanagement lopen uiteen van Incassomedewerker, Debiteurenbeheer, Senior Credit Controller, tot Teamleider Debiteuren, Credit Manager of Manager Credit & Collections.

Bekijk alle vacatures