Astrid Kestens stond open voor een nieuwe uitdaging. Toen Edwin Poel van House of Finance Recruitment contact opnam via LinkedIn, voelde dat direct vertrouwd. Met een klein omweggetje heeft House of Finance Recruitment Astrid aan een mooie functie als Sr. Credit Controller geholpen. Astrid: ‘Als je werkt met een arbeidsbemiddelingsbureau als House of Finance Recruitment, hoef je zelf niet met moeilijke sollicitatiebrieven aan de slag.’

Prettige manier van communiceren

Ik werkte al jaren bij een distributeur in de muziekbranche. Als verantwoordelijke voor het debiteurenbeheer stuurde ik de creditmanagers van het bedrijf aan. Ik was niet actief op zoek naar iets anders, maar na zoveel jaar, stond ik wel open voor verandering. Toen ik via LinkedIn werd benaderd door Edwin Poel van House of Finance Recruitment, sprak zijn prettige manier van communiceren me direct aan. Hij had een leuke vacature in zijn portefeuille en ik dacht: waarom niet?! Over het kennismakingsgesprek was er aan beide kanten een goed gevoel. House of Finance Recruitment heeft me voorgesteld bij de opdrachtgever. De sollicitatieprocedure verliep succesvol, maar helaas koos de opdrachtgever in de laatste fase van het traject voor een andere kandidaat.

Uitdaging via een collega-bureau

House of Finance Recruitment heeft mij vervolgens voorgedragen bij een collega-bureau. Zij hadden een interessante vacature, die volgens Edwin goed bij mij zou passen. Zo heb ik, met hulp van House of Finance Recruitment, een superleuke nieuwe uitdaging gevonden als Sr. Credit Controller bij Bilfinger, een internationale dienstverlener voor de procesindustrie.

Weg met moeilijke sollicitatie- en motivatiebrieven

Voor mij was zo’n traject via een arbeidsbemiddelingsbureau totaal nieuw. Ik zat al elf jaar bij dezelfde werkgever en zag er als een berg tegenop om met moeilijke sollicitatie- en motivatiebrieven aan de slag te moeten. Toen ik benaderd werd door House of Finance Recruitment voelde dat echt als een cadeautje. Normaal moet je echt jezelf verkopen, maar nu werd dat voor me gedaan! House of Finance Recruitment keek goed naar mijn wensen en behoeften en ging met die kennis op zoek naar een bedrijf dat daarbij paste.

Betrokken en professioneel

Ik ben natuurlijk wel vaker via LinkedIn benaderd. Dat is ook niet vreemd, met de krappe arbeidsmarkt van vandaag de dag. Maar elke keer dacht ik: daar heb je er weer één… De benadering van Edwin was wél precies de juiste: persoonlijk, maar niet te amicaal. Persoonlijk is fijn, maar als iemand je het gevoel geeft dat je samen hebt geknikkerd, daar hou ik niet van. Edwin is enthousiast en betrokken, maar tegelijkertijd duidelijk een echte professional met veel kennis van zaken.

Begeleiding gedurende de hele route

Ik kan iedereen House of Finance Recruitment aanbevelen. Sterker nog: dat heb ik al gedaan, bij een oud-collega. Ik ben van a tot z begeleid. Zelfs toen Edwin me had voorgedragen bij het collega-bureau, bleef hij me ondersteunen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je zoektocht naar een andere baan? Je kunt met een gerust hart bij House of Finance Recruitment aankloppen, ze staan je bij gedurende de hele route.

Meer weten?

Ben je ook op zoek naar een tijdelijke of vaste baan? Neem contact met ons op, we leren je graag kennen.

Meer ervaringen