Struyk Verwo Infra is marktleider in publieke bestrating in Nederland. Het bedrijf creëert duurzame, aantrekkelijke en slim ingerichte buitenruimtes. Toen Credit Manager Peter Lunenburg op zoek was naar tijdelijke ondersteuning wist hij direct dat hij House of Finance Recruitment moest bellen: ‘Zij kennen de markt, ons bedrijf én het werkveld en weten wat ik nodig heb. Dat scheelt mij een hoop tijd en energie.’

Tekort aan operationele capaciteit

Toen er iemand wegviel in mijn team, had ik plotseling een tekort aan operationele capaciteit. Om het gat te vullen, ging ik op zoek naar tijdelijke ondersteuning. Via het uitzendbureau is het bijna onmogelijk een goede kracht te vinden. Bovendien: dan moet je de nodige tijd investeren om iemand te trainen en in te werken in de wereld van creditcontrol. We hebben dus snel geschakeld en de vacature uitgezet bij gespecialiseerde arbeidsbemiddelingsbureaus op het gebied van creditcontrolwerkzaamheden.

Tijdelijke creditcontrollers

Binnen Struyk Verwo Infra is het gebruikelijk opdrachten bij een aantal recruitmentbureaus uit te zetten. Mijn ervaring met Edwin Poel van House of Finance Recruitment is heel positief. Al toen Edwin nog in dienst was bij een recruitment- en detacheringsbureau heeft hij ons regelmatig geholpen met tijdelijke creditcontrollers. Ook nu kwam House of Finance Recruitment snel met de juiste interim-creditmanagement-professional.

Professional in de wereld van creditmanagement

Wat ik fijn vind, is dat Edwin zelf al twintig jaar een professional is in de wereld van creditmanagement. Hij weet hoe onze organisatie in elkaar steekt en hij kent mij goed. Als hij kandidaten screent, weet hij in no-time wat voor vlees hij in de kuip heeft en of dat past. Daardoor komt hij altijd met de juiste kandidaten. Dat scheelt mij een hoop tijd en energie. Daar hoef je echt niet bij elk recruitmentbureau op te rekenen, zeker niet in deze krappe arbeidsmarkt.

Extra aandacht of additionele begeleiding

Ik heb nu een fijne tijdelijke kracht in mijn team, dankzij House of Finance Recruitment. Wat ik overigens ook erg kan waarderen, is dat Edwin aangeeft als er eventueel bepaalde talenten nog onderbelicht zijn gebleven bij een kandidaat. Zo weet ik direct op welke vlakken ik iemand wat additionele begeleiding kan geven.

Korte lijntjes

Als je het – net als ik – belangrijk vindt met gedreven professionals te werken die doen wat ze beloven, dan kan ik iedereen House of Finance Recruitment aanbevelen. Edwin zelf is een sociaal prettig persoon die heel fanatiek is als het gaat om het zoeken en plaatsen van de juiste talenten, voor vaste én tijdelijke functies.

Ook samenwerken met HoFR?

Heb je ook behoefte aan de invulling van een vaste of tijdelijke finance of creditmanagement professional? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Meer ervaringen