Over HoFR

Over

Samen op weg. Samen met onze nationale- en internationale opdrachtgevers op weg naar de juiste match voor de invulling van finance- en creditmanagement talenten en professionals. Vast en tijdelijk. Dat is onze passie. Hoe wij dit doen? Door te luisteren naar de wens van de opdrachtgever en de ambities en drijfveren van de kandidaat.

Het uitgebreide netwerk, jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling, kennis van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en onze persoonlijke aanpak zorgen er voor dat wij de juiste match maken.

De talenten en professionals die wij bemiddelen herkennen zich in onze kernwaarden, waardoor wij dit samen waarborgen bij onze opdrachtgevers.
Wat deze kernwaarden zijn? Wij zijn puur en echt, wij zijn open en eerlijk. Werken met mensen betekent dat je menselijk moet zijn. Dat zijn wij.

Onze werkwijze is helder en transparant.

Hoe ziet dit pad er dan uit?

Allereerst gaan wij samen met de opdrachtgever in gesprek waarbij wij uitgebreid in gaan op de ontwikkelingen van de organisatie, de doelstellingen die bereikt willen gaan worden en het inpassen van de juiste talenten of professionals om deze doelstellingen te kunnen realiseren.

Nu het profiel duidelijk is gaan wij in gesprek met kandidaten. In een uitgebreid intake gesprek gaan wij samen met de kandidaat op zoek naar hun drijfveren, intrinsieke motivatie en het ontwikkel pad.

Nadat de selectie is gemaakt stellen wij kandidaten voor die volledig matchen met het profiel. Wij begeleiden de kandidaat zo veel als mogelijk op weg naar het sollicitatiegesprek.

Nu de juiste match gemaakt is, de contracten zijn opgemaakt en ondertekent, volgt onze nazorg. Wij blijven in contact met zowel de kandidaat als de opdrachtgever, zodat wij te allen tijde op de hoogte blijven over de ontwikkeling en tevredenheid.

Wat je van HoFR kunt verwachten

Samenwerking op lange termijn

Echte persoonlijke aanpak

Openheid en transparantie

Focus op kwaliteit van onze dienstverlening

Verbinding

Bekijk alle vacatures