Introductie

Ben jij die Senior Credit Controller die graag een sterke gesprekspartner is voor zowel de interne als externe organisatie? Ben je een teamplayer en deel je graag je kennis en kunde met het team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Bij deze organisatie staat de klant centraal. Iedere dag wordt er gewerkt met ontzettend veel plezier en enthousiaste door een diversiteit aan mensen en culturen. Je krijgt hier alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook om mee te denken hoe de klant nog beter bedient kan worden. Op de afdeling Credit Control kom je te werken in een team van 4 Credit Controllers die aangestuurd worden door de Credit Manager.

Functie

In de functie van Sr. Credit Controller heb je veel contact met de klant om situaties op te lossen. In een driehoeksverhouding met de klant en de account managers ben je een regelaar, pak je ownership en gebruik je je oplossend vermogen. Als het nodig is ga je langs de klant om de kwestie tot een succesvolle oplossing te brengen. Maandelijks zit je met de Account Manager om de stand van zaken door te nemen. Als Senior ben je de rechterhand van de manager en de vraagbaak van de afdeling. Je vindt het leuk om je kennis en expertise te delen met je collega’s. Zo help en ondersteun je je collega’s met lastige vraagstukken of situaties.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal 3-5 jaren werkervaring in Debiteurenbeheer of Credit Control
• Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding
• Je beheerst zowel de de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
• Je bent communicatief vaardig, analytisch, hebt oplossend vermogen, je bent kritisch, je hebt oog voor de details

Aanbod

Wat je er voor terug krijgt? Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend salaris (max. €3.600,- o.b.v. werkervaring), een 13e maand en een budget voor persoonlijke ontwikkeling. een thuiswerkvergoeding, fruit op het werk en korting op een sportschool abonnement,.

Sollicitatie

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature, bel ons dan op tel.nr 06-34503085. Wij helpen je graag op weg!