Introductie

Ben je toe aan een volgende stap? Wil jij het verschil maken? Ben je op zoek naar een organisatie waarin groei en persoonlijke ontwikkeling wordt geboden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Voor een leuke en dynamische organisatie in Oud-Beijerland is House of Finance Recruitment op zoek naar een Sr. Credit Controller. Bij deze organisatie krijg je volledig de ruimte om je verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste mensen. De organisatie kenmerkt zich door de Rotterdamse mentaliteit. Doen wat je zegt en zeggen wat je denkt.
De organisatie is de afgelopen jaren mede door overnames enorm hard gegroeid. Nu is het tijd om de interne processen verder te optimaliseren en te borgen. Een bedrijf in transitie dat jou de ruimte geeft om daarin mee te groeien!

Functie

In de functie van Senior Credit Controller ben je verantwoordelijk voor het beheer van een eigen portefeuille van A-Z, maar heb je ook een voortrekkersrol voor de andere Credit Controllers in het team. Je denkt mee over de lopende processen, je hebt ideeën over de invulling van de rapportages, je spart met account managers over betaaloplossingen met klanten, je denkt mee over het oplossen van disputen en je helpt en ondersteunt je collega’s met lastige cases.

Jij neemt een aantal jaren werkervaring mee, kennis van kredietverzekering, goede tot uitstekende kennis van Excel, kennis van creditmanagement software, je hebt een proactieve houding en je weet mensen te enthousiasmeren.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur een HBO opleiding
  • Je hebt 4-6 jaar werkervaring als Credit Controller of Debiteurenbeheerder
  • Je hebt goede tot uitstekende kennis van Excel
  • Je hebt ervaring met CM software
  • Je hebt goede communicatieve skills
  • Naast de Nederlandse taal spreek je ook de Engelse taal

Aanbod

Wat deze organisatie je zoal te bieden heeft? Een gevarieerde en uitdagende fulltime baan waarin je jouw ondernemerschap en creativiteit kunt laten zien. Je komt te werken in een enthousiast team van jonge en ervaren mensen. De werksfeer is informeel en er is op volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Wat je hier voor terug krijgt? Naast een marktconform salaris en 27 vakantiedagen, wordt er winstuitkering (7%) en een goede pensioenregeling geboden, een thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag en een reiskostenvergoeding.

Sollicitatie

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature, bel ons dan op tel.nr 06-34503085. Wij helpen je graag op weg!